"Люди, думайте головою": Організаторка скандальної вечірки в Куршавелі відповіла на обурення українців

У мережі не вщухає скандал навколо гучної вечірки українців у Куршевелі, які розпивали шампанське Crystal за 8-10 тисяч гривень під популярний трек "Вова, ї**ш їх, бл**ь". Як виявилось, винуватиця урочистості – українська блогерка Аліна Варакута. Вона відреагувала на критику співвітчизників, передають Патріоти України.

Дівчина, яка вирішила на елітному гірськолижному курорті у французьких Альпах відзначити свій день народження, щиро не розуміє, у чому причина хейту на її адресу. Свій коментар вона розмістила у stories в Instagram, де за нею стежить понад 150 тисяч людей.

Аліна переконана, що кожен має право відпочивати так, як захоче, а незадоволені коментарі українців, які вважають бенкет під час терористичної війни на батьківщині недоречним, – це наслідок їхньої бездумності.

"Люди, думайте, будь ласка, головою перед тим, як писати мені образи. Я маю право святкувати свій день народження там і так, як я хочу ", – написала іменинниця, що оскандалилася, в соцмережах.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...