Люди їхали на свято: У Німеччині молода жінка з ножем накинулася на пасажирів у автобусі (фото)

У німецькому місті Зіген 32-річна жінка накинулася з ножем на пасажирів автобуса. Поранення дістали п'ятеро людей. Про це повідомило видання siegener-zeitung.dе, передають Патріоти України.

Інцидент стався вчора ввечері. За попередніми даними, троє постраждалих дістали серйозні поранення. Автобус, у якому перебувало понад 40 пасажирів, рухався спеціальним маршрутом – віз гостей на свято до 800-річного ювілею міста Зіген.

Водій автобуса оперативно відреагував на ситуацію, зупинив транспортний засіб і відчинив усі двері. Завдяки цьому пасажири змогли швидко покинути транспорт. В автобусі під час нападу перебували також і діти. Поліція затримала нападницю і заявила, що подальшої небезпеки немає, як і підозр у терористичному підґрунті.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...