Люди із переляку падали на пісок: По пляжу Одеси пронісся величезний смерч (відео)

Нетипове для України природне явище все частіше помічають у різних областях.
На пляжі Одеси пронісся смерч. Ілюстрація: РБК.

По пляжу Лузанівка в Одесі пронісся величезний смерч, який сильно налякав людей. Високий вихор на величезній швидкості пройшов узбережжям Чорного моря, зламав пляжну парасольку і підняв у повітря речі відпочиваючих. Відео опубліковане на Facebook-сторінці пабліка "Підслухано Одеса", передають Патріоти України.

За свідченнями очевидців, смерч абсолютно несподівано з'явився на піску, викинув у море водні атракціони і понісся туди ж. Тривало все це кілька секунд, - кажуть очевидці - ніхто не постраждав, але багато людей з переляку попадали на пісок, щоб їх не віднесло.

Зазначимо, що користувачі мережі в коментарях під відео звинувачують у всьому проблеми з екологією, непродуману забудову міст, а також надмірну вирубку лісів в Україні.

  • Ммм... Яка краса... Чекаємо 4-5 категорії... Які зносять будинки.
  • Жесть, коли в Одесі були смерчі, та ніколи, що з екологією діється, от і наслідки.
  • Менше треба було вирубувати ліси. Карпати стоять напівлисі, скоро торнадо будуть гуляти, як в Америці.
  • Так і при будівництві житлових масивів, ніхто не враховує розу вітрів.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...