Археологи, які вивчили стоянку древніх людей в печері Кесем недалеко від Тель-Авіва, з'ясували, що наші далекі предки ще 300 тис. років тому винайшли спосіб "консервації" продуктів, який дозволяв їжі зберігати свої властивості довше. Про це повідомляє Haaretz, передають Патріоти України.
За словами італійського археолога Христини Леморіні, професора археології Університету Ла Сапієнца в Римі, первісні люди використовували золу для збереження різних продуктів харчування в умовах жаркого клімату.
Саме зола допомагала зберегти їм здобуте на полюванні м'ясо і зібрані рослини. Необроблені шкури теж засипали золою. Зазначається, що така діяльність свідчить про високий рівень розвитку жителів печери.
У Дніпрі викрито підпільне онлайн-казино зі щорічним обігом понад 50 млн доларів, що належало сину підсанкційного бізнесмена-втікача. Про це інформує Офіс Генерального прокурора, передають Патріоти України. За даними слідства, казино надавало послуги а...
У центрі Києва вранці 19 січня в руках радіоведучої Армія FM вибухнув донний підривач "ВП-9" під час ефіру. Про це у фейсбуці повідомив офіцер ЗСУ Мирослав Гай, передають Патріоти України. . "Сьогодні близько 10:50, в Центральному Будинку офіцерів ЗСУ...