Люди крадуть їжу з супермаркетів: В Італії карантин вже привів до росту рівня злочинності

В провінції Апулія навіть викрали вантажівку, яка доставляла їжу.

В Італії відчутно зростає кількість грабежів на тлі тривалого карантину в країні. Епідемія коронавірусу зачепила здебільшого багаті райони півночі країни, тож порівняно бідний південь пандемію відчуває передовсім економічно. Значна частина людей у південних регіонах країни працювали нелегально, тож під час карантину вони залишилися без роботи. Про це повідомляє CNN, передають Патріоти України.

Крім позбавлення самого джерела заробітку, люди не можуть вимагати компенсації та допомоги по безробіттю. Усе через те, що раніше вони працювали нелегально.

Через це люди подекуди відмовляються платити за продукти на касах супермаркетів. У соціальних мережах людей закликають до масових протестів і грабежів. А в провінції Апулія навіть викрали вантажівку, яка доставляла їжу.

Поліція розповідає, що розуміє скрутну ситуацію людей, які втратили роботу. Втім багато хто з них навіть не звертається по допомогу через почуття власної гідності.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...