"Люди мої, люди, що ж це зі мною буде?": Олег Винник попросив фанів допомогти написати текст пісні, але щось пішло не так (відео)

Український співак Олег Винник придумав мелодію та запропонував своїм підписникам взяти участь у написанні тексту до пісні, а також закликав підспівувати. У своєму ТікТок він розмістив відео, як грає на гітарі, повідомляють Патріоти України.

"Готуємося разом! Цього разу я граю, ви - співаєте! Хочу почути ваші голоси. Співайте, записуйте, викладайте! Ой, Мої Люди,...", - йдеться у підписі.

У топи за кількістю лайків вийшов коментар, в якому користувач ТікТок висміяв Винника з його новою піснею "Мої люди", дорікнувши йому за втечу з України: "Співаю: "Люди мої, люди, що ж це зі мною буде? Мене скоро забудуть. Бо втік з країни я". Цей коментар набрав понад 400 лайків.


Ексгравець збірної України передбачив Довбику велике майбутнє після неймовірного голу в Лізі Європи (відео)

п’ятниця, 27 вересень 2024, 15:59

Нападник збірної України Артем Довбик відзначився за Рому у матчі проти Атлетіка з Більбао (1:1) у першому турі Ліги Європи. Це взяття воріт стало для Артема третім поспіль у футболці римлян, зазначають Патріоти України. Українець відкрив рахунок у мат...

У Полтавській ОВА літній чоловік облив себе бензином та підпалив

п’ятниця, 27 вересень 2024, 15:33

У Полтаві чоловік підпалив себе у приміщенні обласної військової адміністрації. Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Полтавській області, передають Патріоти України. Інцидент стався у п’ятницю, 27 вересня, близько 12:00. За попер...