Люди налякані. Що це?! Жахлива істота з дзьобом та іклами звалилася з неба (фото)

Подружню пару з Великобританії налякало невідоме створіння з іклами і дзьобом. Про це повідомляє HullLive, передають Патріоти України.

Інцидент трапився в місті Кінгстон-апон-Халл, істоту люди виявили у себе у дворі. За словами господині будинку, "змієподібне створіння з іклами і дзьобом впало з неба".

"Я прокинулася вдень після нічної зміни в лікарні і вийшла у внутрішній двір. Там і виявила дивну істоту. Було відчуття, що його наполовину з'їли. Коли я спробувала загнати його в банку, воно заворушилося. Ці зміїні відмітини між великих очей з боків голови, а також ікла і дзьоб одразу ж змусили мене прокинутися", – розповіла Венді Грей. Водночас, журналісти припустили, що істота може бути гусеницею винного бражника або шовкопряда.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...