Люди не стримували сліз: На Херсонщині провели в останню путь загиблу в Ірані стюардесу Катерину Стадник (фото)

Для односельчан дівчина була гордістю. Жінки ставили Катю в приклад своїм дітям, адже вона змогла з простої скромної сім'ї, як то кажуть, вибитися в люди.

20 січня 2020 року у селищі Нова Маячка Олешківського району Херсонської області в батьківському домі відбулася церемонія прощання із загиблою в авіакатастрофі в Тегерані Катериною Стадник, передають Патріоти України.

Люди йшли з квітами і вінками. Більшість не стримувала сліз, говорити не було сил. Тільки мовчання. «У нас такого ніколи не було!» - кажуть односельці, яких шокувала трагічна смерть бортпровідниці в аварії в Тегерані. Для них вона була гордістю. Жінки ставили Катю в приклад своїм дітям, адже вона змогла з простої скромної сім'ї, як то кажуть, вибитися в люди. Мала, на перший погляд, романтичну професію і подорожувала по світу. Але в одну мить її життя обірвалося.

З рідної домівки церемонія прощання перенеслася в місцевий храм, де скоїли церковний обряд відспівування померлої. Поховали Катерину Стадник на новому кладовищі в Новій Маячці. 21 січня Катерині Стадник мало виповнитися 28 років, але не судилося. Не пощастило їй відчути себе дружиною і матір'ю. Вічна пам'ять.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...