Люди не стримували сліз: У Кременчуці попрощалися з загиблими на Донбасі воїнами (фото)

У четвер, 18 лютого, у Кременчуці попрощалися з військовослужбовцями Збройних сил України В‘ячеславом Олексієнком та Олександром Войтенком, які підірвалися на мінах поблизу населеного пункту Новолуганське на Донбасі, передають Патріоти України.

Як пише "Кременчуцька газета", сотні містян прийшли провести в останню путь полеглих бійців. Церемонія прощання проходила в міському Палаці культури, де встановили труни з тілами загиблих захисників.

У почесному караулі були курсанти Харківського національного університету повітряних сил імені Івана Кожедуба. Під звуки оркестру цього навчального закладу курсанти на плечах винесли домовини. Кременчужани стали на знак шани земляків на коліна.

Траурна колона автомобілів і автобусів під сигнали клаксонів рушила вулицями міста. Панахида за загиблими пройшла в Свято-Миколаївському соборі. Після неї військовослужбовців поховають на Алеї Героїв Свіштовського кладовища.

Кому війна, а кому...: У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил

середа, 24 квітень 2024, 16:30

Працівники ДБР у співпраці з СБУ затримали військовослужбовця територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ на Львівщині, який вимагав у мобілізованого 3 тисяч доларів за допомогу в переведенні його у тилову частину, передають Патріоти...

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...