"Люди не цінують ні своє, ні чуже життя": Геращенко розповів про причини вибуху у Дрогобичі (відео)

Внаслідок вибуху гранати у Дрогобичі на Львівщині загинуло двоє чоловіків, ще одну жінку госпіталізовано у вкрай важкому стані. Подробиці трагедії повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у facebook, передають Патріоти України.

"Чоловік з жінкою прийшов на зустріч до своїх знайомих. Під час спілкування, чоловік дістав ручну гранату, яка вибухнула в його руках. Обидва чоловіки загинули на місці. Жінка у вкрай важкому стані з множинними осколковими пораненнями госпіталізована до лікарні", - написав Геращенко.

Він додав, що за минулий рік Національна поліція вилучила в громадян 4400 ручних гранат та 259 гранатометів. "В абсолютній більшості випадків ця зброя має походження з зони дій Операції Об’єднаних сил. Нажаль багато хто з наших військовослужбовців, грубо порушуючи закон, крадуть та вивозять небезпечну зброю, яка потрібна для протидії агресії РФ та використовують їх в побутових сварках, для скоєння злочинів, або просто для розваг. Це жахливе відео демонструє, наскільки наші співгромадяни не цінують ні своє ні чуже життя", - зазанчив Геращенко.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...