"Люди, не вигадуйте!": Сестра учасниці "Голосу країни" Катерини Давиденко назвала справжню причину смерті

Український шоубізнес сколихнула сумна новина – у 28 років пішла з життя учасниця четвертого сезону шоу "Голос країни" Катерина Давиденко. Тоді ж причиною смерті артистки у Мережі назвали пневмонію. Втім, згодом на зв'язок з шанувальниками Катерини вийшла її сестра, передають Патріоти України.

У Instagram жінка розвіяла всі чутки стосовно причини смерті її родички та назвала, що саме забрало життя Катерини: "Це пише сестра Каті… Ви що, були при цьому всьому і знаєте причину її смерті? Ні. Так попрошу будь ласка не вигадувати нічого! Причина смерті - Тромбоемболія легеневої артерії!" – прокоментувала сестра виконавиці.

Катерина Давиденко. Фото: Інстаграм.

Нагадаємо, що у середу, 4 січня, стало відомо, що померла учасниця "Голосу країни" 2014 року, співачка Катерина Давиденко. Артистці було 28 років. Виконавиця родом з Донецька, та останні 10 років мешкала у Києві.

2014 року Катерина брала участь у вокальному шоу "Голос країни", де потрапила до команди Святослава Вакарчука. Тоді на "сліпих прослуховуваннях" Катерина виконала хіт Virtual Insanity британського гурту Jamiroquai і своїм співом підкорила суддю.

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...