Люди падали на вулиці непритомними: Витік невідомого газу забрав життя 11 осіб

У портовому місті Лудхіяна в індійському штаті Пенджаб загинуло щонайменше 11 людей, а ще декількох мешканців міста знайшли вдома непритомними. Причиною надзвичайною події називають витік невідомого газу. Про це повідомляє в неділю, 30 квітня, ВВС, передають Патріоти України.

До місцевих рятувальних служб надійшли повідомлення від мешканців міста, які відчували проблеми з диханням. Небезпечну територію перекрили, а жителів району евакуювали.

Наразі відомо про 11 загиблих, серед яких є жінки та діти. Ще четверо перебувають в лікарні, де їм надають медичну допомогу.

Джерело витоку поки не встановлене. Один із місцевих чиновників припустив, що газ міг поширюватися з каналізаційних люків.

Pаступника комісара Лудхіани Сурабхі Маліка повідомив інформаційному агентству PTI, що проводиться забір зразків повітря з люків. Є припущення, що якийсь хімічний засіб прореагував з метаном у каналізації.

Місцева депутатка Раджіндер Пал Каур Чхіна повідомила агентству Reuters, що інцидент стався біля молочного магазину. “Люди, які вранці приходили купувати молоко, падали на вулиці непритомними”, – розповіла вона.

Команда Національних сил реагування на стихійні лиха була направлена на місце події, поруч з яким розташовані промислові підприємства. Видання повідомляє, що витоки промислового газу в Індії не рідкість. Три роки тому витік газу на хімічному заводі вбив щонайменше 12 людей у місті Вішакхапатнам, штат Андхра-Праде.

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...

"Людина змінилась": Стаховський сказав, що думає про Усика і його позицію щодо України

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:59

Боксер Олександр Усик дуже змінився за роки повномасштабної війни та розкрився як справжній патріот України. Таку думку в інтерв'ю "РБК-Україна" висловив легендарний екс-тенісист Сергій Стаховський, який зараз захищає нашу країну на фронті, передають ...