Люди перелякалися не на жарт: В Україні стався землетрус магнітудою 4,3

У четвер, 23 вересня, в Україні рано вранці стався землетрус. Сила підземних поштовхів склала 4,3 бала за шкалою Ріхтера, передають Патріоти України з посиланням Німецький науково-дослідний центр геологічних наук (GFZ).

Підземні поштовхи відчувалися в Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій та Чернівецькій областях. Епіцентр землетрусу знаходився неподалік Чорткова (Тернопільська область), в районі р.Дністер. Поштовхи були зафіксовані на глибині 10 км, практично на кордоні Тернопільської та Івано-Франківської областей. Повідомлень про руйнування і жертви поки немає.

За даними Головного центру спеціального контролю, землетрус стався о 6: 17 за київським часом. "За класифікацією землетрус відноситься до помірних, відчувається людьми всередині приміщення. Предмети, які висять, сильно коливаються. Картини зсуваються з місця. Відчутні коливання схожі з коливаннями, утвореними падінням важких предметів всередині будівлі", - йдеться в повідомленні.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...