Люди шоковані. "Не треба судити книгу по обкладинці": 61-річна бабуся та молодий хлопець оголосили про заручини

Одна з найбільш незвичайних TikTok-пар оголосила про заручини. 24-річного Корана Маккейна та 61-річну Шеріл МакГрегор поєднала любов до танців. Про це пише видання The Sun, передають Патріоти України.

Пара познайомилася, коли Корану було всього 15 років, але разом вони з минулого року. "Я не відчуваю великої різниці у віці між нами. У Шеріл дуже молода душа і серце. Найбільшою помилкою є припущення хейтерів, що я використовую її або чекаю, коли з'явлюся в її в заповіті. Це не так", – розповів хлопець.

Наречена теж не сумує через хвилю негативу, яка на них звалилася. "Не треба судити книгу по обкладинці. Ці люди говорять дурницю. Ми танцюємо і поширюємо позитивні вібрації. Ми робимо багато хорошого, я не дозволю ненависникам перемогти. Я ставлюся до нього добре, він ставиться добре до мене. Кому яка справа?",- зазначила Шеріл. Пара часто публікує запальні відео в соціальній мережі TikTok.

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...