Люди скаржаться, що нічим дихати: У Туреччині спалахнули масштабні лісові пожежі,вогонь добрався до Анталії (фото, відео)

У Туреччині масштабні лісові пожежі: вогонь добрався до Анталії – фото

У Туреччині 28 липня вирують потужні лісові пожежі. Вогонь охопив Манагавт – район курортної Анталії. Людей терміново евакуюють, передають Патріоти України.

Пожежа спалахнула в лісовій зоні в околицях Єнікой. Причина займання невідома. Полум'я швидко поширюється через вітер. Крім пожежників з Анталії, залучили групи рятувальників із сусідніх міст. Дивіться відео, як в Анталії вирує пожежа:

Людей евакуюють

Тих, хто був удома під час пожежі в окрузі Калемлер-Махалезі Азізлер, евакуювали з району, посадивши у транспортні засоби. Губернатор Манавгата попередив, що вогонь рухається до населених пунктів. Через пожежу також вивезли людей у мікрорайонах Евренсекі, Калемлер та Єнікой. Міністр сільського та лісового господарства Бекір Пакдеміррі невдовзі прибуде до регіону.


Тварини гинуть

Наголосили, що вогонь пошкодив деякі будинки. Крім того, лісова пожежа забирає життя багатьох тварин. Щоб погасити вогонь, залучили 2 літаки, 15 вертольотів, 6 бульдозерів і 106 пожежних машин.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...