Люди сміялися та знімали на телефони: Під Херсоном під час відкриття згоріла головна ялинка міста (відео)

Правоохоронці заперечили версію про навмисний підпал.

Справжнє фаєр-шоу влаштували мешканцям Чаплинки на Херсонщині. Там під час відкриття буквально загорілася новорічна ялинка. Про це йдеться у повідомленні ГУНП в Херсонській області, передають Патріоти України.

Ялинку поставили на майданчику поблизу будинку культури. Поліцію на місце події викликали самі відпочивальники. Правоохоронці встановили, що причиною пожежі, найймовірніше, стало замикання електричних контактів гірлянди.

На опублікованому в мережі відео помітно, як полум’я поширюється з верхівки ялинки й донизу. Однак мешканців вогонь не відлякав, і вони залюбки позували з палаючим деревом на камери телефонів.

Шмигаль розповів, чи вистачить Україні коштів на всі соціальні платежі у 2024 і 2025 роках

неділя, 28 квітень 2024, 7:30

Україна у 2024 та 2025 роках зможе профінансувати в повному обсязі та вчасно всі соціальні витрати. Впевненість у цьому висловив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Він прокоментував це питання в ефірі телевізійного марафону "Єдині новини". Судячи з усього,...

Інакше проблем буде багато! Названо бренди машин, які в жодному разі не варто "брати з рук"

неділя, 28 квітень 2024, 7:28

Купівля авто "з рук" може здатися вигідним рішенням, адже воно значно дешевше, ніж нове. Проте, важливо пам'ятати, що вживане авто - це завжди ризик, передають Патріоти України. Є деякі бренди та моделі авто, які мають проблеми з надійністю, тому їх кр...