Люди стільки не живуть: В аеропорту Індії затримали старого за підозрою у підробці документів (фото)

За документами індієць народився 8 серпня 1896 року.

В Індії в аеропорту чоловіка не хотіли пускати на рейс, засумнівавшись в достовірності його документів. Свамі Шівананді надав паспорт, в якому було сказано, що йому виповнилося 123 роки, передають Патріоти України з посиланням на Mirror.

За документами індієць народився 8 серпня 1896 року. Однак невідомо, наскільки ця дата точна. Єдине джерело цих даних - запис про народження в архіві храму. Якщо дата народження в паспорті відповідає дійсності, чоловік є найстаршою людиною, яка коли-небудь жила на Землі.

Довгожитель розповів, що його дитинство пройшло під наглядом духовного наставника. А все своє подальше життя він провів в безшлюбності, щодня практикуючи йогу і харчуючись виключно прісної їжею.

"Дисципліна - це найголовніше в житті. З нею ви зможете впоратися з усім. Будь то їжа, фізичні вправи або бажання. У наші дні люди стали нещасними, хворими і нечесними. І я сам страждаю через це", - розповів він.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...