"Люди тікали через вікна у магазин": У "коронавірусному гуртожитку" на Київщині мешканцям не привозили їжу

Зараз їжу для жителів взялися купувати поліцейські, поки міська влада організовує доставку харчування.

Для жителів гуртожитку в Вишневому, Київської області, де було зафіксовано спалах коронавірусу, ввели особливий режим пересування: деякі з них змушені лізти у вікна, щоб купити їжі, повідомляють Патріоти України.

Згідно із законом закрити людей вдома, поки не буде підтверджено їх діагноз, не можна, тому людям "наполегливо рекомендують" залишатися в гуртожитку. Однак, за словами очевидців, деякі порушують "рекомендації".

"Через вікна тікають. Тому що не можуть собі купити їжі, їх там заблокували в цих корпусах", - говорить один зі свідків втечі.

Зараз їжу для жителів взялися купувати поліцейські, поки міська влада організовує доставку харчування. У прес-службі Київської ОДА повідомляють, що всі мешканці гуртожитку пройшли ПЛР-тестування на коронавірус. З 224 жителів, захворювання підтверджено у 78 осіб, з них 16 дітей до 17 років. Троє пацієнтів знаходяться в лікарні, решта - на "самоізоляції".

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...