"Люди тонуть, він танцює": Макс Барських розгнівав українців своїм концертом

Співак Макс Барських дав концерт у Києві та розгнівав українців. Артист виступав у клубі Osocor Residence, який нещодавно потрапив у великий скандал через Світлану Лободу, повідомляють Патріоти України.

На початку свого концерту Барських розповів, що він хотів його переносити та довго не міг наважитися на виступ. На тлі підриву Каховської ГЕС та трагедії, до якої призвели дії окупантів, пісні та веселощі можуть мати недоречний вигляд. Сам співак про це думав, проте усе ж вирішив давати концерт.

"Я довго вагався, чи доцільно зараз проводити концерти. Наскільки великим є запит у суспільства в ці трагічні для нашої країни дні. Скажу чесно, мій учорашній виступ був під загрозою перенесення. Але не виходячи на сцену, у мене не буде можливості допомагати тим, кому попри все зараз необхідна наша з вами допомога. І вчорашній концерт - яскраве підтвердження. Його я присвятив місту, де я народився та виріс - моєму Херсону, місту, до якого прикуто зараз серце майже кожного українця. Увесь прибуток із виступу ми з командою перераховуємо на допомогу постраждалим херсонцям. Я щиро вдячний кожному глядачеві, який прийшов і своїм квитком зміг зробити внесок у загальний донат", - розповів співак.

Під час свого концерту він також представив нову версію свого хіта "Тумани". Він переклав її українською та вже поділився фрагментом пісні в Instagram.

Реакція мережі

Втім, ані нова версія пісні, ані спроби виправдатися, не переконали деяких користувачів мережі. У коментарях під відео з Барських вони пишуть:

  • "Люди тонуть, а він танцює, я цього ніколи не зрозумію"
  • "Виступати у зашквареному по вуха Осокорі. Пів вечора горланити пісні російською мовою. Забути геть про трагедію у Херсоні... До того ж порушено заборону на розважальні заходи виключно до 21.00. Питання - коли вже совість і мізки декого припинять гальмувати і почнуть працювати хоча б відсотків на 60-70?! Огидно!"
  • "Нарешті, скільки місяців пройшло, а ви усе одно співаєте російською".

У коментарях також знайшлися і ті, хто оцінив виступ Барських та його спробу перекласти пісню. Такі фанати радять співаку не звертати увагу на хейт. Вони пишуть:

  • "Дякую, Макс! Це було неймовірно! Я теж з Херсону і дуже рада була внести хоча б трішечки допомоги. Я помітила, які в тебе були засмучені очі, коли ти говорив про Херсон!"
  • "Учора здійснилась моя мрія відвідати твій концерт! Дякую тобі. Позитивні емоції необхідні для кожного навіть в тяжкі часи!"
  • "Я тобою пишаюсь".

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...