Люди у вогняній пастці благали про допомогу: У центрі "культурної столиці Росії" спалахнув бізнес-центр імені Леніна (відео)

Тонни папіру, скоплених на складах та архівах видавництв ускладнили ситуаціюУ центрі Санкт-Петербурга вранці 2 лютого в п'ятиповерховій будівлі бізнес-центру "Лениздат" сталася масштабна пожежа. Прес-служба МНС міста повідомляє, що пожежа сталася на четвертому поверсі бізнес-центру. Вогонь поширився на площу 300 квадратних метрів, зазначають Патріоти України.

На відео з місця події видно густий дим. За повідомленнями очевидців, люди з вікон кричать про допомогу. Екстрені служби вже прибули на місце і вживають заходів щодо ліквідації загоряння, зазначає РЕН ТВ.


Зірка Титаніка і Володаря перснів: Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...