Люди в паніці бігли вулицями: У Туреччині стався потужний землетрус (фото, відео)

Підземний поштовх стався на глибині в 16 кілометрів.

Потужний землетрус силою 5,3 бала за шкалою Ріхтера стався сьогодні, 27 грудня, в турецькому місті Елязиг. Про це інформує місцеве видання Hürriyet, передають Патріоти України.

Відомо, що підземний поштовх стався на глибині в 16 кілометрів. За інформацією місцевих ЗМІ, землетрус також відчувався в сусідніх Діярбакирі і Малатьї. Землетрус на глибині 16 кілометрів також спровокував 14 афтершоків магнітудою від 1,1 до 2,8.

Глава МВС Туреччини Сулейман Сойлу в своєму Twitter написав, що після потужного землетрусу інформації про жертви не надходило, але підземні поштовхи викликали паніку серед населення. "Під час землетрусу, що стався в Елязигу, повідомлень про людські жертви і пошкодження не надходило в рамках інформації, отриманої нами з дзвінків нашого губернаторства, провінційної жандармерії, поліції, служби екстреної допомоги 112", - написав він у своєму мікроблозі.

Як відомо, вчора 26 грудня, в Елязигу стався землетрус магнітудою 4,1 бала, тому місцеві жителі запанікували після того, як відчули вранці чергові підземні поштовхи.

Фото: Hürriyet

За словами професора Шюкрю Ерсоя, після землетрус магнітудою 6,8 балів в Сівріце експерти стверджували, що напруги більше немає в зруйнованій області між Сівріце і Петюрге, але чергові поштовхи виникли на обох кінцях. А землетруси змушують панікувати населення, оскільки ніхто не знає, чи не перейдуть вони остаточно на східну частину Туреччини.

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...