Люди врятувалися лише дивом: Блискавка знищила будинок, де жила сім'я з маленькою дитиною (фото, відео)

Один зі свідків інциденту розповів, що приблизно за десять хвилин до удару блискавки він був на задньому дворі будинку і бачив на власні очі потужний спалах.

Британській родині з дворічним малюком вдалося залишитися в живих після того, як в їхній будинок влучила блискавка. Мама малюка забрала його з дому буквально за кілька годин до трагедії в будинку батька дитини, причому кімната малюка згоріла першою. Про це повідомляє The Sun, передають Патріоти України.

30-річна Клер, яка працює ведучою на радіо, в той день за дві години до страшного інциденту забрала свого 2-річного сина Майлза з будинку його батька у Хексбі, Північний Йоркшир. Тієї ночі після удару блискавки кімната малюка згоріла першою, а, як правило, в момент, коли стався удар і розпочалася пожежа, він вже лежить у ліжку - у дитини не було б шансів вижити.

Копи, які також були на місці події, сказали, що ніхто не постраждав і всіх благополучно евакуювали з місця загоряння. Однак через блискавку, яка зробила півметровий отвір в даху і розбила вікно, будинок зруйновано.

Один зі свідків інциденту Джо Холдсворт розповів, що приблизно за десять хвилин до удару він був на задньому дворі будинку і бачив на власні очі цей потужний спалах. Пожежу гасили п'ять екіпажів місцевих пожежних частин.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...