Люди з іконами моляться на вулицях: У Тюменській області ціле селище охопила пожежа (відео)

В Тюменській області масштабна пожежа охопила ціле село Успенка з околицями. Із зони лиха евакуюють населення і худобу. Про це повідомляє Mash, передають Патріоти України.

Вогнем охоплено кілька десятків будинків. Рятувальникам довелося евакуювати мешканців приватного сектору та вихованців місцевого інтернату для дітей-інвалідів – близько 450 осіб загалом.

Також з небезпечної зони евакуювали домашню худобу. З вогнем намагаються боротися понад 70 пожежників, задіяно півсотні одиниць спецтехніки, включаючи два пожежних вертольоти.

Рух на під'їзній дорозі обмежено. Повідомляється, що вогняна стіна рухається за вітром у бік сусідніх сіл Ушаково і Перевалово.

Також телеграм-канали публікують відео, як жінка на колінах з іконою в руках молиться про припинення лиха.

Росіян покосить онкологія: Експерти розповіли про відкладені наслідки потопу в Курганській області

вівторок, 30 квітень 2024, 6:56

Повінь у Курганській області РФ може мати серйозніші наслідки, ніж вважалося раніше. У зоні затоплення опинилися старі уранові копальні "Добровільне". Інформація підтверджена супутниковими знімками, передають Патріоти України. Влада РФ намагається при...

На Хмельниччині чоловік заявив, що не з'явився в ТЦК "через похмілля": Стало відомо, яке рішення ухвалив суд

вівторок, 30 квітень 2024, 6:50

Красилівський районний суд Хмельницької області засудив до року іспитового терміну чоловіка, який не з'явився до ТЦК після отримання бойової повістки. Фігурант пояснив, що не зміг цього зробити через "сильне похмілля". Про це йдеться у вироку, опубліко...