Люди закривають обличчя руками, стоїть сморід: У Росії знайшли моторошне криваве озеро (відео)

В Омській області, Росія, виявлено штучно створене озеро з крові тварин. Про неприємну знахідку повідомив місцевий житель на ім'я Микита Місуров, опублікувавши на своєму акаунті в Instagram відповідний ролик, передають Патріоти України.

За його словами, водойма утворилася за селом Кобалево, Кульчинський муніципальний район Омської області. Окружність, за словами автора ролика, становить від 30 до 40 квадратних метрів. "Глибину не перевіряли", – підсумував в підписі до відеоролика користувач.

Судячи з відео, біля озера стоїть сильний неприємний запах. Люди закривають обличчя руками. Жодних огорож немає, а значить на момент зйомки відео кожен міг підійти до водойми з крові і подивитися на нього зблизька.

Як пише портал Om 1. ru, недалеко від зазначеної місцевості знаходиться незаконний скотомогильник, закріплений за м'ясокомбінатом. За словами місцевих жителів, тіла тварин скидають в ями цілими тоннами. Таким чином відбувається зараження ґрунтових вод, так як кров мертвої худоби потрапляє в землю.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...