"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України.

"Барсік" наголосив, що на початку війни українці були дуже об'єднані та допомагали військовим, чого зараз бракує. "Хотілось би, щоб люди розуміли, що війна не десь там на Донбасі, а у нашій країні. Щоб вони розуміли, що ми можемо перемогти, якщо всі на це працюватимуть. Люди, які не на фронті, мають допомагати. От коли вся країна стане, як один кулак, як це було на початку війни. Тоді несли військовим все, що можна. А потім розслабились.

От якби всі знову були єдиним кулаком, було б легше. Коли ти повертаєшся у цивільне життя - ти хочеш бачити людей, які тобі допомагають. А ти бачиш тих, кому все рівно і дивишся на них, як на лайно. А так не хочеться - бо ми воюємо за цих людей, за цю країну", - сказав він.

Джерело: ТСН.ua

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...