"Людина, для якої Україна понад усе". Залужний привітав бойового друга з днем народження

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний тепло привітав свого друга, начальника Генерального штабу Збройних сил України генерала-лейтенанта Сергія Шаптала з днем народження. Відповідний пост Залужний виклав у своєму Faceboook.

«Нам ще буде дуже важко, але точно вже ніколи не буде соромно. Щасливий, що в цьому житті та під час війни Ви були поруч зі мною, людина для якої Україна справді понад усе. З Днем народження Друже! Віримо в краще. Ми його вже заслужили», – написав Залужний.

Раніше повідомлялося, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний разом із міністром оборони Рустемом Умєровим завітали до лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва та заступника голови Меджлісу Ахтема Чийгоза. Спільне фото опублікувала у себе в Facebook журналістка Ельвіна Сеітбуллаєва.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський підтвердив, що розмірковує замінити головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Так Володимир Зеленський вперше публічно прокоментував можливість звільнення Валерія Залужного.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...