"Людина з великим серцем і гострим почуттям справедливості": Під час контрнаступу загинув ексдиректор "Української броні" (фото)

Третього вересня у бою з російськими окупантами загинув харків'янин В'ячеслав Наливайко, колишній директор ТОВ "Українська броня", повідомляють Патріоти України.

"Друг, побратим, колега. Людина з великим серцем і гострим почуттям справедливості. Він став на захист країни з перших днів агресії, бо завжди був першим із тих, кому не байдуже. Спочивай з миром, наш Герою! Обіцяємо: ми проженемо і відбудуємо. І пам’ятатимемо завжди!" - повідомили в компанії.

Днем раніше В'ячеслав писав у соцмережах: "Природа відновлюється. Зазеленіли травичкою випалені вогнем поля. І розквітла в серпні обпечена акація...Ми все відбудуємо, коли проженемо ворогів. Тільки не повернемо тих, хто в тих полях та лісосмугах залишився".

Волонтер, головред "Цензор. нет" Юрій Бутусов повідомив: "видатний Герой та великий Громадянин віддав життя за нас, за наше майбутнє. Людина, яка вміла планувати, робити та впроваджувати, рішучий та безкомпромісний. Він загинув на Херсонщині, де зараз йдуть такі запеклі бої... І які неймовірні пророчі слова сказав В'ячеслав... Дякую...".

В'ячеславу Наливайко було 57 років. Він жив у Києві, у 2019 році балотувався до Верховної Ради від партії Саакашвілі, на тій ділянці виграв "слуга" Микола Тищенко.

У Міненерго пояснили, навіщо Росія поновила обстріли енергетичної інфраструктури

неділя, 5 травень 2024, 8:38

Російські загарбники знову почали обстрілювати енергетичну інфраструктуру, що може свідчити про зміну політичної та економічної ситуації. Про це заявив міністр енергетики України Герман Галущенко в етері телеканалу "Ми - Україна". "Чому вони зараз вирі...

Українці мають заплатити податки навіть за ті квартири, які отримали десятки років тому: Названо суми та терміни

неділя, 5 травень 2024, 8:30

В Україні влітку треба платити податки на нерухомість (квартири та будинки). Податок платиться за минулий рік і за площу, яка перевищує 60 квадратів для квартир та 120 квадратів для будинків, передають Патріоти України. Про це йдеться в повідомленні Де...