Людину Кернеса та учасника сумнозвісного "Оплоту": У Харкові побили відомого фаната "ДНР"

Невідомі «провідали» Артема Шокала в спортзалі, де він займався.

Артем Шокало. Фото: соцмережі.

У Харкові побили спортсмена Артема Шокала, відомого своїми проросійськими поглядами, передають Патріоти України.

У місті Шокала знають як колишнього охоронця цивільної дружини Геннадія Кернеса і екс-члена «Оплоту». У 2015 році він виступав на турнірі в окупованому Донецьку в футболці «Оплот ДНР». Також він підозрюється в участі в безладах в будівлі Харківської міськради 20 червня 2018 року.
А 9 травня цього року під час покладання квітів, Шокало накинувся на проукраїнських активістів. Дебошира оперативно відтягнули співробітники поліції.
Глава організації «Терен Схід Національного Корпусу» Максим Жорін заявив, що невідомі «провідали» Шокало в спортзалі, де він займався. «Життя ніколи не забуває про закон бумеранга і Шокало не став винятком для нього. Нещодавно цей спортсмен потрапив в реанімацію з численними травмами голови і тіла. За моєю інформацією, в спортзал, де тренується спортсмен Артем, прийшли невідомі патріоти, які були старші, ніж той підліток на меморіалі Слави, і пояснили йому, що його поведінка є неприйнятною. Результатом розмови стало тижневе лікування Артема», - цитує Жоріна харківський сайт 057.
Активіст додав, що спортсмени повинні прославляти Україну на міжнародних змаганнях, а не брати участь в проплачених мітингах.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...