Лютий треш: У Росії кондитери спекли їстівного Путіна (фото)

Торт з головою чинного президента можна купити за 6900 рублів.

У Якутську до дня Росії приготували торти, які виконані у вигляді російських правителів. В тому числі тут представили "їстівного" президента Росії Володимира Путіна. Як пишуть місцеві ЗМІ, експозіція виставлена в одній з пекарень-кондитерських міста, передають Патріоти України.

На вітрині також представили прототипи Бориса Єльцина, Михайла Горбачова, Леоніда Брежнєва, Йосипа Сталіна і Миколи II.

Всі голови правителів виконали в натуральну величину і вони повністю їстівні.

Цікаво, що торт з головою чинного президента можна купити за 6900 рублів.

"Крім ціни, у тортів розрізняються ще і смаки. Який смак у кожного торта ми не повідомляємо, нехай це буде інтригою для покупців", - говорить співвласник пекарні.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...