Лютий треш: У Росії кондитери спекли їстівного Путіна (фото)

Торт з головою чинного президента можна купити за 6900 рублів.

У Якутську до дня Росії приготували торти, які виконані у вигляді російських правителів. В тому числі тут представили "їстівного" президента Росії Володимира Путіна. Як пишуть місцеві ЗМІ, експозіція виставлена в одній з пекарень-кондитерських міста, передають Патріоти України.

На вітрині також представили прототипи Бориса Єльцина, Михайла Горбачова, Леоніда Брежнєва, Йосипа Сталіна і Миколи II.

Всі голови правителів виконали в натуральну величину і вони повністю їстівні.

Цікаво, що торт з головою чинного президента можна купити за 6900 рублів.

"Крім ціни, у тортів розрізняються ще і смаки. Який смак у кожного торта ми не повідомляємо, нехай це буде інтригою для покупців", - говорить співвласник пекарні.

Кажуть, що причина була поважна: В Одесі співробітники ТЦК заштовхали чоловіка в мікроавтобус

понеділок, 29 квітень 2024, 22:29

У Мережі поширюється відео нібито з Одеси, на якому видно, як чоловіки у військовій формі заштовхують іншого чоловіка в мікроавтобус. В Одеському ТЦК заявили, що на кадрах затримують громадянина-втікача. Про це йдеться в заяві Одеського обласного ТЦК і...

"Я полечу в Дубай, а ви будете ховатися в підвалах": Чемпіонка України та донька депутатки образила мешканців Дніпра (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:06

Чемпіонка України з академічного веслування 2017, 2018 та 2019 років Алсу Алєйнікова потрапила у скандал. Вона публічно у своїх соцмережах образила мешканців Дніпра, називавши їх «жебраками» та сказавши, що вони їдять тільки «сало і сосиски». Про це ін...