Ліва рука не знає, що робить права?: У Хмельницькому рятувальники організували смертельну лабораторію (фото)

Збут заборонених речовин налагодили двоє командирів відділень ГУ ДСНС в Хмельницькій області.

У Хмельницькому викрили діяльність наркоторговців, яка була організована співробітниками Державної служби з надзвичайних ситуацій. 10 квітня про це повідомили в прес-службі Служби безпеки України, передають Патріоти України.

Як зазначають в СБУ, в Хмельницькому учасники наркоугруповання зняли в оренду офісне приміщення, в якому фасували і зберігали готові до продажу психотропні речовини і наркотики. За даними відомства, збут заборонених речовин налагодили двоє командирів відділень ГУ ДСНС в Хмельницькій області.

"Оптові партії "товару" надзвичайники відправляли замовникам через один з поштових сервісів по всій країні, а також збували місцевим дилерам і наркозалежним", - повідомляє СБУ.

Під час обшуків в знятому приміщенні силовики виявили партію наркотиків і психотропних речовин більш ніж на 500 тисяч гривень.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...