"Ліза стала ангелом": Росіяни вбили у Вінниці маленьку дівчинку, яка просто йшла на заняття з мамою (фото, відео)

Сьогодні у Вінниці внаслідок удару крилатими ракетами "Калібр", завданого російською армією, загинуло 20 людей, з них троє дітей, повідомив заступник голови ОП Кирило Тимошенко. Ракети прилетіли в район Будинку офіцерів, розташованого в центрі міста, тому загинуло і отримало поранення безліч людей, які перебували в цей час на вулиці й в будівлях, що знаходяться неподалік, передають Патріоти України.

Серед загиблих виявилася маленька Ліза. Дівчинка загинула на місці, її мати Ірина зараз перебуває в реанімації, вибухом їй відірвало ногу. У соцмережах опублікували фото загиблої дівчинки разом із мамою. "Ліза стала ангелом, Іра у реанімації", — повідомила Ліда Войтенко. За півтори години до трагедії Ірина опублікувала в "Інстаграмі" сторіс зі своєю дочкою, вони вийшли з дому в рутинних справах — на розвивальні заняття для дітей.

Дружина президента України Олена Зеленська опублікувала фото загиблої дівчинки в "Телеграм", оскільки "Фейсбук" приховує його як "травмуюче".

"Ніби горе і злочин можна скасувати, просто приховуючи, — заявила перша леді. — Але той, хто має людяність, побачить: дитина, її коляска, мама... Російська ракета. Сьогодні. Вінниця, тил. 20 загиблих мирних людей у центрі міста — в офісній будівлі, в медичному центрі, на парковці… Серед них — троє дітей. Росія — держава-терорист. Світ, ти маєш це побачити і усвідомити. Якщо не злякаєшся прихованого фото. Адже горе, злочин та тероризм не можна перемогти, просто приховуючи його”.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...