Ллє сльози за росіянами: Українців обурив екснардеп Новинський

Мережа переповнена критикою політика, який ллє крокодилячі сльози за росіянами, загиблими у теракті, але не співчуває українцям, яких 10 років знищує Росія. Підсанкційний олігарх та екснардеп Вадим Новинський висловився, що співчуває рідним загиблим у теракті «Крокус Сіті Хол» та звинуватив українців у черствості до росіян. Відповідні думки він висловив у Facebook, передають Патріоти України.

«Здавалося б, війна приглушить шок новин про трагедії – щодня бойові дії забирають сотні життів, в тому числі і цивільних з обох сторін опозиції. У випадку Крокус Сіті світ зіткнувся з диким полюванням, оскільки терористи влаштували криваву різанину, намагаючись вбити якомога більше випадкових жертв, включаючи жінок та дітей. Понад 140 загинули, велика кількість поранених, серед яких і ті, хто у важкому стані, на межі життя та смерті», – йдеться у дописі.

Вадим Новинський звинуватив українців у тому, що вони не співчувають росіянам: «дегуманізовані громадяни, втративші людський облік, дозволили собі радіти людським трагедіям (попри те, що увесь цивілізований світ співчуває сім'ям загиблих), у явній меншості. Вони говорять про демонічне обурення, жорстокість та розпач, породжені війною та атмосферою ненависті».

Екснардеп наголосив, що співчуває рідним та близьким загиблих росіянам. «Ми сумуємо за кожним невинним убитим. Молимося за упокій їхніх душ у Царстві Господньому. Щирі співчуття рідним та близьким загиблих. Такого не повинно повторитися в Україні, Росії, США, Німеччині, Франції, чи інших країнах. Тероризм не має виправдання в сучасному світі», – йдеться у дописі.

Зазначимо, що за останній період на сторінці ексдепутата немає жодної публікації, присвяченої російським терористичним обстрілам України. Жодного співчуття загиблим у Києві, Харкові, Одесі, Запоріжжі.

Підписники Новинського обурилися в коментарях.

Шість разів вистрілила в спину: У Чернігові донька вбила батька-тирана, який знущався з неї та матері (відео)

четвер, 9 травень 2024, 13:43

У Чернігові правоохоронці затримали 21-річну дівчину. За даними слідчих, під час сварки вона застрелила свого 50-річного батька із бойового пістолета. Тепер їй загрожує до 15 років позбавлення волі, повідомляють Патріоти України. Усе сталось 6 травня в...

"Помідори самі себе не підвʼяжуть": Літня жінка самовільно зняла та забрала собі знаки "Міни" (відео)

четвер, 9 травень 2024, 12:54

В одному із деокупованих населених пунктів жінка зняла близько десятка попереджувальних знаків з написами "Міни". У ДСНС припускають, що жінка намагалася використати їх у господарстві, хоч точної мети такого вчинку не знають, передають Патріоти України...