Лободам, лоракам, поваліям з марувами, потапами і сердючками до уваги: "Не можна співати у того, хто б'є твій народ", - Кікабідзе закликав українських артистів не виступати в Росії

Знаменитий грузинський співак і актор Вахтанг Кікабідзе, котрий 2008 року під час нападу Росії на Грузію відмовився від отримання ордену в Кремлі і розірвав всі контракти в державі-агресорі, звернувся до своїх колег. Найпопулярніший на пострадянському просторі грузин переконаний, що українські артисти не повинні їздити виступати в Росію, яка окупувала частину території і нашої країни. Про це народний артист Грузії висловився в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера", зазначають Патріоти України.

83-річний артист також закликав українських колег відмовитися від такої практики.

"Я вважаю, що не повинні. Але вони повинні вимагати у свого уряду, щоб у них була робота... Щось треба придумувати, щоб вони не їздили", - висловився Кікабідзе.

При цьому співак зазначив, що подібна картина спостерігається і в Грузії.

"Те ж у нас відбувається. Мені це не подобається, тому що не можна йти співати і танцювати у того, хто тебе б'є. Я маю на увазі народ... Неправильно", - сказав він.

Відповідаючи на питання, як він ставиться до таких людей, які їздять на гастролі в Росію, Кікабідзе зазначив, що з ними не спілкується, і серед його друзів з акторської команди "таких немає".

Також він наголосив, що після російсько-грузинської війни він зарікся їздити в Росію, але досі отримує сотні запрошень звідти з проханнями виступити.

"Я в 2008 році сказав, що моєї ноги не буде в Росії. Вже 12 років я в жодному російському місті не був... Стільки листів приходить, величезна кількість... але ні", - зазначив Кікабідзе.

Нагадаємо, у попередньому випуску доктор Комаровський відреагував на звинувачення анонімної організації "Бюро розслідувань щодо ковід-шахрайства".

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...