Лобове зіткнення: Під Вінницею бус потрапив у страшну ДТП із вантажівкою (фото)

У результаті аварії загинули водій вантажного автомобіля та пасажир мікроавтобусу Mercedes Sprinter.

На місці ДТП під Вінницею. Фото: прес-служба нацполіції.

25 липня поблизу села Кудлаї Немирівського району зіткнулися мікроавтобус Mercedes Sprinter та вантажівка Isuzu, у результаті аварії двоє людей загинуло, ще двох госпіталізовано. Про це повідомляє Нацполіція регіону, передають Патріоти України.

Встановлено, що 41-річний водій автомобіля Mercedes Sprinter, житель Теплицького району, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив лобове зіткнення з вантажівкою Isuzu. У результаті аварії загинули 37-річний водій вантажного автомобіля, житель м. Вінниці, та 67-річний пасажир мікроавтобусу Mercedes Sprinter.

Водій мікроавтобусу та його 38-річна пасажирка з травмами різного ступеню важкості доставлені до лікарні. Наразі призначено проведення низки експертиз. Слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб). За таке правопорушення передбачено до 10 років позбавлення волі.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...