Локдаун скасовується? В Україні можуть переглянути посилення карантину

Влада України може переглянути посилення карантину в країні 7 січня. Зараз аналізують статистику щодо хворих COVID-19. Про це "РБК-Україна" повідомило джерело в Офісі президента, передають Патріоти України.

"Сьомого буде рішення. Зараз йде ретельна оцінка трендів кількості хворих", - пояснив він. Як відомо, посилення карантину заплановано на період з 8 по 24 січня. Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що його можуть перенести. Нібито причиною стало значне зменшення кількості хворих.

Співрозмовник РБК-Україна в Кабінеті міністрів зазначив, що така можливість дійсно обговорюється. Але в команді влади поки немає консенсусу з цього питання.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...