"Л*х - не мамонт, он не вымрет": Українці висміяли "вагон" з тестами на коронавірус у Києві (фото)

На пункті написано, що ціна аналізу з результатом в той самий день - 950 гривень, а з результатом на наступний день - 1200.

У Києві на проспекті Правди з'явився так званий "перший мобільний Covid-19 пункт", де роблять тести на коронавірус. Він більше нагадує будівельний вагончик. Відповідне фото опублікували на Facebook-сторінці "Київ Оперативний", передають Патріоти України.

"Друзі, а що це за бізнесмени такі в будівельному вагончику тести роблять? Ще й паркувальні місця зайняли", - підписав фото автор публікації. На пункті написано, що ціна аналізу з результатом в той самий день - 950 гривень, а з результатом на наступний день - 1200.

Користувачі активно коментують нововведення. "Це як в Китаї тільки там лікарні за тиждень побудували, а у нас в будках лікуватимуть", "Напевно наші беруть приклад з Китаю, там за 2 дні збудували велику лікарню, а у нас поставили собачу будку", "Так Степанов обіцяв масове тестування. Правда промовчали, що це так дорого. Такі обстеження потрібні мобільні і місця для парковки забрати це правильно. Ось тільки це повинно коштувати гривень 100, максимум","На вільному справа паркувальному місці, я б додав будку з шаурмою, біотуалет і дві лавочки. І тоді б було майже, як у Бельгії ", - пишуть коментатори.

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...