"Лохам" таке точно не по кишені: Журналісти прикинули вартість вбрання президента, в котрому він з'явився перед добровольцями у Золотому

Загальна ціна комплекту перевищує середню місячну зарплату в Україні, в тому числі і зарплати військовослужбовців.

Президент України Володимир Зеленський відвідав 26 жовтня зону розведення сил в Золотому-4, одягнувши одяг від бренду 5.11 Tactical. Це з'ясував сайт "Без табу", передають Патріоти України.

5.11 Tactical - американська марка, яка виробляє одяг і спорядження для мисливців, любителів активного відпочинку і співробітників силових структур. Її продукція не значиться на озброєнні ЗСУ та інших українських підрозділів.

У Золотому на головнокомандувачі була куртка від 5.11 Tactical моделі Sabre 2.0 Jacket кольору моху. Таке вбрання в українських дилерів фірми коштує 9270 гривень.

Під куртку президент підібрав штани 5.11 моделі Tactical Duty Uniform за 2300 гривень.


Вдалося ідентифікувати і взуття, яке було на Зеленському. Це берці Lowa Z6S GTX, які по акції можна придбати за 4470 гривень, а без знижок вони стоять 5600 грн.

Крім того, Зеленський вдягнув тактичну футболку і трекінгові шкарпетки, ідентифікувати які не вдалося. Але зазвичай такі речі коштують від 400 до 3 тисяч гривень (футболка) і 500-1000 гривень за пару (шкарпетки) - в залежності від виробника. Загальна ціна комплекту перевищує середню місячну зарплату в Україні, в тому числі і зарплати військовослужбовців.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...