Локомотив врізався в пасажирський потяг: У Єгипті сталася залізнична катастрофа, не обійшлось без жертв (фото, відео)

13 жовтня в регіоні Мінья на півдні Єгипту локомотив врізався в пасажирський потяг, який прямував до Каїра, унаслідок чого загинула щонайменше одна людина. Про це повідомляє Associated Press із посиланням на місцеву владу, передають Патріоти України.

Агентство зазначає, що локомотив "наздогнав" залізничний потяг, ударивши його в "хвіст", після чого два вагони поїзда впали в водойму, що протікає поряд.

До лікарні доставили 21 постраждалого, 19 із яких згодом відпустили додому, пише агентство. Причину катастрофи поки не назвали, триває розслідування.

Associated Press звертає увагу, що це вже друга залізнична катастрофа в Єгипті за останній місяць, жертвами попередньої, що сталася 14 вересня, стало троє людей. Тоді зіткнулися два пасажирські поїзди.

Сходи поїздів із рейок й аварії є в Єгипті "звичайною справою" через застарілу залізничну систему, зазначає агентство.

"Ти - погана матір, нацисти вас вб'ють": Росіянка розповіла, чому переїхала в Україну після початку повномасштабної війни після початку повномасштабної війни (відео)

неділя, 13 жовтень 2024, 23:55

Росіянка Світлана Гвоздікова переїхала до України після початку повномасштабної війни. Жінка вирішила покинути РФ, бо не поділяла погляди співгромадян на військову агресію своєї країни. Наразі з дитиною вона проживає в Одесі, спілкується українською мо...

У Рівному школяр тікала від поліції на викраденому автомобілі

неділя, 13 жовтень 2024, 23:40

У Рівному 14-річний хлопець тікав від поліції на викраденому автомобілі Mitsubishi Pajero. Про це 13 жовтня повідомили в Патрульній поліції Рівненської області, передають Патріоти України. “Учора вранці ми помітили автомобіль, який наїхав на бордюрний ...