Льотчик катапультувався, але замерз у крижаній воді: Спливли подробиці збиття російського Су-35 поблизу Маріуполя

У понеділок, 19 лютого, українські захисники збили поблизу Маріуполя російський винищувач Су-35. Пілот катапультувався з палаючого літака, але вижити окупанту не вдалось, передають Патріоти України.

Невдовзі після збиття винищувача тіло російського льотчика знайшли в Азовському морі. Про це повідомив Telegram-канал "Досье шпиона".

За інформацією автора каналу, труп льотчика знайшли за 1 км від берега. Російський окупант скоріш за все просто замерз у крижаній морській воді.

Пілотував збитий російський винищувач 28-річний капітан ВКС РФ Федір Грабовецький. Він закінчив Краснодарське вище військове авіаційне училище льотчиків, після випуску проходив службу у 120 гвардійському винищувальному авіаційному полку (в/ч 63559).

На час повномасштабного вторгнення Грабовецький був офіцером 18 гвардійського штурмового авіаційного полку (в/ч 78018). Брав участь у бойових діях країни-агресора Росії з 2023 року.


Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...