Льотчик катапультувався, але замерз у крижаній воді: Спливли подробиці збиття російського Су-35 поблизу Маріуполя

У понеділок, 19 лютого, українські захисники збили поблизу Маріуполя російський винищувач Су-35. Пілот катапультувався з палаючого літака, але вижити окупанту не вдалось, передають Патріоти України.

Невдовзі після збиття винищувача тіло російського льотчика знайшли в Азовському морі. Про це повідомив Telegram-канал "Досье шпиона".

За інформацією автора каналу, труп льотчика знайшли за 1 км від берега. Російський окупант скоріш за все просто замерз у крижаній морській воді.

Пілотував збитий російський винищувач 28-річний капітан ВКС РФ Федір Грабовецький. Він закінчив Краснодарське вище військове авіаційне училище льотчиків, після випуску проходив службу у 120 гвардійському винищувальному авіаційному полку (в/ч 63559).

На час повномасштабного вторгнення Грабовецький був офіцером 18 гвардійського штурмового авіаційного полку (в/ч 78018). Брав участь у бойових діях країни-агресора Росії з 2023 року.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...