Ловлять на гарячому не вперше, але досі працює: Поліцейський під наркотиками робив "закладки" в Харкові (відео)

Правоохоронця спіймали за підозрою в злочинах звичайні громадяни. Саме їм здалося, що він був під дією наркотичних речовин. Про цей інцидент повідомили в мережі 16 червня. Також оприлюднили відео розмови зі зловмисником, передають Патріоти України.

У спілкуванні з людьми, які його спіймали правоохоронець розповів, що працює патрульним. На службі він з 2015 року. При собі в чоловіка також було посвідчення патрульного інспектора.

Автори допису зазначили, що таке "затримання" поліцейського трапилося вже не вперше. Однак зловмисник досі перебуває на свободі. Також його не звільнили з правоохоронних органів.

Розмова із затриманим патрульним-закладчиком: відео "Оперативний Укр"

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...