Ловили пожежники: У центрі Хмельницького влаштували справжній переполох через змію (фото)

На момент виклику рятувальників вкусити кого-небудь змія не встигла.

У Хмельницькому серед білого дня ловили гадюку, яку виявили у будівлі старого пологового будинку практично в центрі міста, передають Патріоти України.

Налякані містяни покликали на допомогу рятувальників, і ті з використанням пожежно-технічного обладнання «затримали» плазуна.

Після "затримання" її вивезли за місто і відпустили в лісовому масиві, причому навіть не з'ясовуючи, чи була вона отруйною, повідомляє місцевий ресурс VSim. Очевидці розповіли, що на момент виклику рятувальників вкусити кого-небудь змія не встигла.

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...