Ловили за допомогою сачка: У Харкові зухвала білка влаштувала переполох у супермаркеті

білка

У Харкові в одному з торгово-розважальних центрів (ТРЦ) покупці бачили білку. Пухнасте звірятко увірвалося у супермаркет і мало не паралізувало роботу магазину. Про це у сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Білка зробила кілька кіл по торговому залу, а потім сіла на бильця поруч з візками для продуктів.Щоб зловити спритного звірка, співробітники магазина звернулися по допомогу волонтерів. Білку виловили за допомогою сачка і посадили в клітку. Потім її випустили у сосновий ліс поблизу ТРЦ.

Раніше подібний інцидент стався у Дніпрі. Нагадаємо, у свій час в інтернеті було популярним веселе відео під назвою «Білочка зламалася», зняте у російському Красноярську. У ролику білка їла горішки з долоні хлопця. Часом її поведінка була дуже дивною.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...