"Ложка безпеки": Господиня перехитрила песика, який постійно тікав крізь прути паркану (фото, відео)

Джулія Морлі з Піттсбурга (США) взяла у притулку 9-річну чихуахуа Лу-Сіл. Собака важила 7 кг - удвічі більше норми для її породи і розміру. Господиня посадила її на дієту, але незабаром зустрілася з непередбаченою проблемою. Коли Лу-Сіл повернулася до нормальної ваги, вона почала тікати на вулицю крізь прути паркану, повідомляють Патріоти України.

"Мені ніколи не спадало на думку, що вона зможе пролізти крізь прути паркану, коли я обирала її. Але як тільки вона схудла, відразу стало ясно, що це буде проблемою", - сказала Морлі.

Щоб перешкодити стрункій пустунці втекти з двору, господиня закріпила їй на спину "ложку безпеки". Результат перевершив всі очікування, а маленька Лу-Сіл стала зіркою соцмереж.

"Лу-Сіл так старалася подолати цей паркан, що навіть не помітила ложку на своїй спині, - пояснила Морлі. - Схоже, це її зовсім не турбувало. І це, звичайно, не вплинуло на кількість її спроб вибратися".

Втім, із ложкою на спині мала проходила недовго: через тиждень працівники встановили на паркані спеціальний захист для цуценят, і тепер їй доводиться задовольнятися власним двором.


У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...