Лубінець вже відреагував: Працівники ТЦК побили чоловіка у Харкові (відео)

У мережі з'явилося відео, де чоловік у формі представника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки б'є чоловіка. Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець звернувся до ТЦК за роз'ясненням. Про це омбудсман повідомив у Telegram, передають Патріоти України.

Він зазначив, що інцидент, записаний на камеру спостереження, стався у Харкові. Для підтвердження чи спростування цього факту представники омбудсмана у Харківській області звернулися до обласного ТЦК та СП. За результатом отриманої інформації дадуть подальшу оцінку.

"Моя Представниця у Харківській області Оксана Червякова опрацьовує відповідне питання та направила лист до Харківського ОТЦК та СП з метою з'ясування фактичних обставин для подальшої оцінки", - повідомив він.

Уповноважений ВР з прав людини наголосив, що такі випадки вимагають неупередженого і швидкого розслідування. "У країні, яка бореться за свою незалежність, усе має бути відповідно до законодавства, а якщо є порушення прав людини - необхідна належна реакція та відповідальність", - додав Дмитро Лубінець.


"Візьми за приклад Аліну Байкову!": Журналістка присоромила українську супермодель Сніжану Онопко

п’ятниця, 6 вересень 2024, 21:29

Українська фотомодель Сніжана Онопко, яка увійшла в топ-5 найуспішніших моделей світу, продовжує популяризувати російську музику у соцмережах. Журналістка Аліна Доротюк присоромила знамениту українку і нагадала про її колегу Аліну Байкову, яка також жи...

Насолоджується борщем і горами: Як Еліна Світоліна відпочиває у Буковелі (фото)

п’ятниця, 6 вересень 2024, 21:00

Тенісистка Еліна Світоліна вирішила провести відпустку в Україні після виступу на Відкритому чемпіонаті США-2024, повідомляють Патріоти України. Світоліна поділилась яскравими фото з відпочинку на курорті Буковель в Івано-Франківській області. Спортсме...