Луческу допоміг? Динамо стало володарем Суперкубка України

У матчі за трофей кияни обіграли чемпіона України "Шахтар".

На "Олімпійському" в Києві відбувся матч за Суперкубок України-2020, в якому зустрічалися "Шахтар" і "Динамо". У першому матчі Мірчі Луческу проти "Шахтаря" "Динамо" вдалося здобути перемогу, повідомляють Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

"Динамо" вийшло вперед на 20-й хвилині - Сергій Сидорчук виконав подачу на Карлоса де Пену, а той завдав точного удару головою. Ще через одинадцять хвилин динамівці відзначилися вдруге - Жерсон Родрігес побачив, що Андрій П'ятов вийшов з воріт і елегантно перекинув голкіпера з-за меж штрафного майданчика.

На 37-й хвилині "Шахтар" відіграв один м'яч - після навісу Тете головою забив Жуніор Мораєс. Ще через чотири хвилини забивати міг вже сам Тете, але "Динамо" після удару з лінії штрафного врятувала поперечина.

У другому таймі "Шахтар" володів перевагою, але не зумів втілити її в забиті м'ячі. Водночас рідкісна атака "Динамо" призвела до третього голу киян - Фран Соль забив головою після подачі Віктора Андрієвського. До кінця матчу Луїш Каштру поміняв обох центральних захисників "Шахтаря" на гравців атаки, але і це не дозволило "гірникам" відігратися.

Цікаво, що за весь матч "Динамо" завдало три удари по воротах і всі виявилися результативними. "Шахтар" - "Динамо" - 1:3 Голи: Мораєс, 37 - де Пена, 20, Родрігес, 31, Соль, 83 "Шахтар": Пятов, Додо, Кривцов (Фернандо, 87), Бондар (Коноплянка, 70), Матвієнко, Степаненко, Маркос Антоніо (Марлос, 46), Алан Патрік, Тайсон, Мораес, Тете (Соломон, 61) "Динамо": Бущан, Тимчик, Кендзьора, Сирота, Караваєв, Сидорчук, Буяльський (Леднєв, 82), Шапаренко, де Пена (Андрієвський, 74), Родрігес, Супряга (Соль, 61) Попередження: Шапаренко, 49, Караваєв, 59.




"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...