"Лучший правитель города": Ще один харків'янин зробив собі тату з Кернесом

В одній руці "тату-Кернес" тримає булаву, а пальці іншої складені в звичний для мера знак перемоги.

У Харкові множиться число шанувальників померлого мера Геннадія Кернеса, готових увічнити його ім'я в татуюванні, передають Патріоти України.

Після того, як ім'я Кернеса з'явилося на лобі тренера Євгена Івашка, його приклад наслідував ще один спортсмен. Однак він вирішив не обмежуватися одним рядком з ім'ям мера і набив на руці справжній витвір «тату-мистецтва», що представляє собою градоначальника в костюмі і з легкої неголеністю на обличчі.

В одній руці "тату-Кернес" тримає булаву, а пальці іншої складені в звичний для мера знак перемоги. Відео процесу нанесення малюнка з'явилося в міському Telegram-каналі «Харків Life». «В честь лучшего правителя города… Ты в наших сердцах», — написав чоловік.

Сума неприємно здивує! Яку пенсію можна отримати із зарплатою вдвічі вищою за середню

субота, 18 травень 2024, 6:47

В Україні із зарплатою вдвічі вищою за середню (це понад 33 тис. грн за даними Пенсійного фонду) можна отримати пенсію у розмірі 9 491,5 грн. Така пенсія можлива за умови наявності 35 років стажу. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з оста...

"Дозволили мені": Співзасновник Apple поділився стратегією виховання, яку використовували його батьки

субота, 18 травень 2024, 6:30

73-річний співзасновник Apple Стів Возняк поділився, що у вихованні його батьки повністю дозволяли йому слідувати власним захопленням. Завдяки цьому він зміг вирости щасливим і успішним. Таку ж стратегію він використовує і в вихованні своїх дітей. Відо...