Лукашенка таки скинуть? У Білорусі вийшов на страйк найбільший автозавод (фото, відео)

У четвер, 13 серпня, приблизно о 12:00, в місті Жодіно вийшли на страйк працівники Білоруського автомобільного заводу (БілАЗу), передають Патріоти України.

Кілька сотень робочих призупинили роботу і вийшли з цехів заводу. "Зараз якраз збираємося перемовлятися з керівництвом. Ми вийшли до центральної прохідної і вимагаємо чесних виборів. Людей багато, важко порахувати. Керівництво вийшло до нас, зараз буде говорити", – повідомив працівник БілАЗу.

До заводу також прийшли жителі Жодіно, вони скандують: "Влада з народом!", "БелАЗ, спасибі". Через дорогу люди шикуються в ланцюг, а автомобілісти сигналять. Міліції на місці збору людей не видно.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...