Лукашенко особисто бив Протасевича і зламав йому ніс: Спливли гучні подробиці

Захопленого у літаку творця опозиційного білоруського Telegram-каналу Nexta Романа Протасевича у СІЗО бив, зламавши носа, особисто де-факто президент Білорусі Олександр Лукашенко. Про це в Telegram пише телеведучий Тарас Березовець з посиланням на білоруський опозиційний ресурс BYPOL, передають Патріоти України.

За інформацією видання, до СІЗО, де перебував захоплений посіпаками режиму Олександра Лукашенка Роман Протасевич, приїздив особисто де-факто президент Білорусі.

Є твердження, що Лукашенко особисто катував Протасевича, зокрема, зламав йому ніс. Спеціалісти із судової медицини по відеозапису допиту Романа Протасевича визначили, що у нього дійсно може бути зламаний ніс. Крім того, за неофіційною інформацією, захопленого білоруського опозиціонера оглядали у "Республіканському клінічному медичному центрі Управління справами президента Білорусі".

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...