Погрожує усіх убити: "Луцький терорист" поставив ультиматум і дав півгодини на виконання його вимог

Мешканка Луцька Руслана Д, яку нібито утримують у заручниках в автобусі, на вимогу терориста зателефонувала журналістам "Першого" і попросила, щоб ЗМІ вимагали від президента Володимира Зеленського відеозвернення. Розшифровка розмови опублікована на сайті "Першого", передають Патріоти України.

«Що йому, важко зробити відео, просто зробити відео? Настільки важко? Просто зробити відео тим всім дурням. Шевчук і ті всі? Нам передзвонили і сказали, що вони не можуть. Півгодини дали. Вже менше залишилося», — цитують журналісти розмову із заручницею. За її словами, одна з вимог луцького терориста - зробити відеозвернення з текстом «фільм Земляни 2005 року дивитися всім». «Шевчук. Зеленський, щоб першим звернення виклав. Там нескладні вимоги. І сказати, щоб подивилися фільм. Це важко? Вже не хочу навіть говорити ні з ким. Скільки ми можемо вас просити?» - сказала жінка.

Також, за її словами, чоловік, який утримує їх у заручниках, розлютився через повідомлення в ЗМІ про проходження лікування в психіатричній лікарні (цю інформацію спочатку повідомили в поліції, але потім спростували).

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...