Луцький терорист здався

Спецпризначенці поклади терориста на асфальт біля автобусу. Заручників виводять з автобусу. В ході операції привозили дружину терориста. За даними Служби безпеки України, спецпризначенці в ході спецоперації "Бумеранг" звільнили 13 заручників.

Задержание террориста

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на брифінгу зазначив, що поранених серед заручників не виявили.

На звільнення заручників також відреагував президент Володимир Зеленський, який наголосив, що в Україні немає місця для тероризму.

"Життя людини - найважливіша цінність. Ми не втратили нікого. Сьогодні рідні та близькі можуть обійняти всіх, хто простраждав день в автобусі під прицілом. Тероризму немає місця в жодній країні", - написав він у Telegram.

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...